La CUP considera que l’Ajuntament fomenta el model capitalista agressiu

guingueta_construccio

Calella sucumbeix a un model econòmic menys arrelat al territori, amb una vinculació més macroempresarial i menys familiar. Així de contundent s’ha expressat el regidor de la CUP, Jan Catà, en un reflexió que el partit ha compartit amb la ciutadania i que té per títol «El revers de l’onada».

Segons Catà, és una reflexió general tot i que d’actualitat arrel de la implantació del nou model de les guinguetes de la platja. Un model que no és casual segons el regidor de la CUP: “Veiem que després d’aquest procés ara hi ha 4 guinguetes totes vinculades a grans cadenes hoteleres, abans no era així, era un model més familiar i proper. Això no és casual, en política res és casual, no hi creiem en les casualitats en política. Amb aquest model hi ha hagut una voluntat política”.

Catà ha destacat que l’equip de govern de l’Ajuntament de Calella no ha fet cas a les recomanacions que ha fet l’oposició durant el procés de les guinguetes. Sigui com sigui, els membres de la CUP insisteixen que Calella aplica un model econòmic capitalista agressiu: “El que constatem és que a Calella en general el que s’està fent és sucumbir a un model que està molt menys arrelat al territori, que té unes vinculacions molt més macroempresarials més que no pas familiars, en fi és un model capitalista agressiu del qual a Calella no n’estem exempts. Som conscients que és difícil sortir d’aquest model perquè hi ha un calat cultural i econòmic molt profund perquè som conscients que vivim en una Europa en la que vivim”. 

Els membres de la CUP Calella no consideren correcte que allà on l’Ajuntament té potestat i marges per evitar o frenar situacions d’aquest tipus no es faci.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat