La CUP farà balanç de l’actual mandat municipal en un acte a l’Espai Mercat

Imatge d'arxiu
Imatge d'arxiu

S’ha convocat per aquest dijous 31 de gener a les 19.00h. El partit aprofitarà per fer la presentació de l’assemblea local. Amb aquest acte, la CUP posa en marxa els preparatius de cara a les municipals del pròxim mes de maig. Això passa per la celebració d’un total de cinc assemblees obertes per abordar diverses temàtiques, a partir de les quals el partit vol copsar l’opinió ciutadana i perfilar el que serà el seu programa electoral.

Les assemblees es faran en diferents espais de la ciutat, de forma descentralitzada, cada quinze dies. La primera serà aquest dissabte 2 de febrer, a la Plaça del Bunyol, i s’hi parlarà d’esports, cultura, educació i joventut. La trobada, oberta a tothom, començarà a les 11.00h.

Les pròximes estan fixades pels dies 16 de febrer a la Plaça Bertomeu Barceló, sobre antiracisme, feminisme i solidaritat; el 2 de març a la zona de la piscina municipal, sobre salut mediambiental, benestar animal, ecologisme i serveis socials; el 16 de març a la Plaça Catalunya, sobre espai públic, seguretat i turisme; i el 30 de març a l’Espai Mercat, sobre economia social i solidària, participació ciutadana i serveis públics. En cas de pluja es traslladarien a La Morra.

Entremig, la CUP ha organitzat un concert d’homenatge a Ovidi, pel 21 de febrer al Teatre Orfeó Calellenc, que servirà per presentar la seva candidatura a eleccions municipals de Calella.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat