La CUP guarda silenci sobre qui serà el seu cap de llista

Membres de l'assemblea local de la CUP en un acte recent a l'Espai Mercat
Membres de l'assemblea local de la CUP en un acte recent a l'Espai Mercat

El partit anunciarà com queda definida la llista amb la qual concorrerà, per segona vegada, a les eleccions municipals de Calella. Ho farà el pròxim 21 de febrer al Teatre Orfeó (20.00h) en el marc de l’espectacle “Cuidem-nos” a càrrec del quartet Ovidi4, amb l’exdiputat i periodista David Fernández. Els cupaires relativitzen el fet de qui serà el cap de llista i tampoc aclareixen si repetirà Jan Catà. Recalquen que l’important, el seu “número 1”, és el projecte polític que oferiran a la ciutadania.

És el que ha explicat Núria Freixas, de l’assemblea de la CUP, en una entrevista a l’Info Migdia de Ràdio Calella TV.

Tenim els primers definits però ens falta perfilar l’ordre de la llista. [Jan Catà] És membre de l’assemblea i pot ser-ho. De fet, vull dir que tenim una assemblea potent i rica, d’on surten propostes molt bones.

La candidatura es donarà a conèixer amb la projecció d’un vídeo a l’inici de l’espectacle Cuidem-nos del quartet Ovidi4, el pròxim 21 de febrer. No preveuen fer parlaments.

A tot això, la CUP ha planificat diversos actes tant de tancament i balanç de mandat com preparatoris de la campanya i el programa electoral. S’intensifica el procés cap a les municipals, per a les quals el partit demanarà l’opinió de tots els ciutadans. Ho farà amb la convocatòria d’assemblees temàtiques i obertes.

El dia 31 de gener farem un acte de resum del mandat, a l’Espai Mercat, que servirà també per presentar l’assemblea grupal. El regidor farà lectura d’un comunicat. A partir del 2 de febrer comencem un cicle d’assemblees obertes quinzenals per abordar diferents temes: cultura, educació, joventut, feminisme, solidaritat, seguretat, benestar animal… I tot això per enriquir el nostre programa electoral, que és el nostre número 1.

Ja s’han posat a la venda les entrades per assistir a l’espectacle del quartet Ovidi4, del periodista i exdiputat David Fernández, el poeta David Caño, el guitarrista Borja Penalba i la cantant Mireia Vives.

La importància del ‘cuidem-nos’ en el moment que vivim, amb preses polítiques, exiliades i represaliades; en el moment que ens fan viure amb por sobre el què pot passar. Cal que la societat ens empoderem, estem al costat dels altres, i per això crec que el títol és molt punyent.

El preu de l’entrada anticipada és de 10 euros. Es poden trobar a La Morra, els dimecres (de 19.00h a 21.30h) i divendres (de 17.30h a 21.00h). També es poden demanar per correu electrònic a lamorracalella@gmail.com o enviant un whatsapp al 629 780 776. Se’n vendran a taquilla, el mateix dia, al preu de 12 euros; i s’ha habilitat una fila 0 amb tiquets de 5 euros.

A continuació pots escoltar íntegrament l’entrevista:

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat