La Diputació de Barcelona aprova la nova organització de l’executiu del PSC i Junts per Catalunya

El nou govern de la Diputació de Barcelona està format per nou àrees executives i quatre vicepresidències, que ostenten Jaume Collboni, Carmela Fortuny, Ferran Mascarell i Núria Parlon. El PSC i Junts per Catalunya, que van arribar a un acord per gestionar plegats l’organisme supramunicipal, presidit per l’alcaldessa de l’Hospitalet de Llobregat, Núria Marín, han indicat que l’assoliment dels objectius de l’Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible serà un dels eixos del seu mandat.

La responsabilitat l’àrea de Medi Ambient està en mans de Xesco Gomar, regidor socialista de l’Ajuntament de Mataró. L’altre representant comarcal a l’executiu de la Diputació de Barcelona és Joan Carles Garcia. L’alcalde de Tordera encapçala l’àrea de Cultura i és el portaveu del grup provincial de Junts per Catalunya.

L’organització del govern de la Diputació de Barcelona contempla un total de nou àrees executives: Presidència; Recuros Humans, hisenda i serveis interns; Innovació, governs locals i cohesió Territorial; Infraestructures, mobilitat, urbanisme, habitatge i espais naturals; Medi Ambient; Desenvolupament Econòmic, turisme i comerç; Cultura; Educació, esports i joventut; i Cohesió social, ciutadania i benestar.

Set formacions polítiques tindran representació a la Diputació de Barcelona: PSC, ERC, JxCat, En Comú Guanyem, Cs, PP i el grup de Tot per Terrassa.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *