La Diputació de Barcelona posa en xarxa les escoles bressol municipals

Escola Bressol El Carrilet de Calella, imatge d'arxiu

En el marc del Fòrum local d’educació, aquest matí s’ha constituït la xarxa que aplegarà les 395 escoles bressol municipals de la demarcació, on hi ha escolaritzats més de 24.000 alumnes d’entre 0 i 3 anys. Respon a l’estratègia de la Diputació de Barcelona per reforçar l’acció dels governs locals amb l’objectiu de millorar la qualitat del sistema educatiu de Catalunya. El diputat d’Educació, Rafael Homet, ha explicat en una entrevista a l’Info Migdia que la xarxa facilitarà la gestió que es fa des dels municipis i establirà un espai comú per compartir informació.

El diputat d’Educació ha afirmat que la Xarxa d’Escoles Bressol busca garantir la sostenibilitat del sistema, més enllà dels ajuts econòmics o tècnics que es presten als governs locals.

A través de la xarxa ho simplifiquem i fem la gestió més fàcil i enfortim el sistema. Sempre pensant en la millorar de la qualitat educativa, també ens permet la transferència de coneixement. Cada escola genera moltes dades que permeten analitzar el sistema quan es comparteixen, i també fa més fàcil trobar grups d’interès a l’hora de fer formacions per als professionals.

El diputat d’Educació ha posat de relleu la tasca de les escoles bressol municipal, recordant que són el servei que més i millor valoren els ciutadans.

A Calella, El Carrilet és l’única llar d’infants de titularitat municipal. Actualment es troba immersa en el procés de preinscripcions per al curs 2018-2019.

A continuació podeu recuperar íntegrament l’entrevista al diputat d’Edudació de la Diputació de Barcelona, Rafael Homet.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *