Segueix en directe per Ràdio Calella TV l’acte d’entrega de la clau màgica als Reis d’Orient

La pandèmia no ha impedit que Ses Majestats els Reis puguin ser aquests dies a Calella perquè els més petits els puguin visitar i entregar les seves cartes. Igual que tampoc impedirà que aquesta nit torni a ser la més màgica de tot l’any. Malgrat la pandèmia, els més petits no s’han de preocupar, perquè els Reis arribaran a tots els racons i a totes les cases, per deixar-hi els regals que els han demanat per carta. Per fer possible el repartiment l’alcaldessa de Calella, Montserrat Candini, els farà entrega aquest capvespre de la clau màgica que permet entrar a totes les cases de la ciutat i d’un permís especial de mobilitat. Ràdio Calella TV ho retransmetrà en directe a través de la pàgina web i les xarxes socials.

Ses majestats els Reis de l’Orient ja fa quatre dies que s’han instal·lat a Calella. Són a la fàbrica de les joguines on han muntat el seu campament reial. Just serà allà on els rebrà aquest capvespre a les 19.45 h l’alcaldessa Candini per fer-los entrega de la clau màgica i d’un permís de mobilitat que els permetrà moure’s lliurement independentment del toc de queda. Melcior, Gaspar i Baltasar, estaran acompanyats de l’emissària reial i faran un parlament dirigit a tots els nens i nenes calellencs que s’han portat millor que mai en un any atípic i complicat pels més menuts. Ho ha explicat el col·laborador reial Josep Grima.

Farem un acte molt en petit comitè. Amb els reis l’alcaldessa i l’emissària reial. Serà un acte molt breu on l’alcaldessa entregarà la clau perquè els reis puguin repartir per tot Calella els regals i puguin fer bé la seva feina, a més de donar-los un permís de mobilitat que els permeti circular per tot arreu sense restriccions.

Enguany per la covid, durant el tradicional acte d’entrega de la clau no podrà haver-hi pública, però Ràdio Calella TV ho retransmetrà tot en directe a través de la pàgina web i xarxes socials perquè tots els infants i no tan petits puguin veure a Ses Majestats.

La nostra prioritat ha estat sempre la mateixa: que cap infant de Calella es quedi sense veure els reis. Per això, avui, aquells que s’hagin quedat sense veure’ls per diferents situacions i circumstàncies, avui a les 19.45h a través de Ràdio Calella TV els podrà veure.

El risc de contagi de la Covid-19 i les mesures de prevenció han obligat la comitiva reial a no passejar-se amb les carrosses per rebre l’escalf ciutadà i repartir caramels. Malgrat tot, aquesta nit, tornarà a ser una nit màgica.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *