Segueix en directe per Ràdio Calella TV l’acte d’entrega de la clau màgica als Reis d’Orient

emissaria3

La pandèmia no ha impedit que Ses Majestats els Reis puguin ser aquests dies a Calella perquè els més petits els puguin visitar i entregar les seves cartes. Igual que tampoc impedirà que aquesta nit torni a ser la més màgica de tot l’any. Malgrat la pandèmia, els més petits no s’han de preocupar, perquè els Reis arribaran a tots els racons i a totes les cases, per deixar-hi els regals que els han demanat per carta. Per fer possible el repartiment l’alcaldessa de Calella, Montserrat Candini, els farà entrega aquest capvespre de la clau màgica que permet entrar a totes les cases de la ciutat i d’un permís especial de mobilitat. Ràdio Calella TV ho retransmetrà en directe a través de la pàgina web i les xarxes socials.

Ses majestats els Reis de l’Orient ja fa quatre dies que s’han instal·lat a Calella. Són a la fàbrica de les joguines on han muntat el seu campament reial. Just serà allà on els rebrà aquest capvespre a les 19.45 h l’alcaldessa Candini per fer-los entrega de la clau màgica i d’un permís de mobilitat que els permetrà moure’s lliurement independentment del toc de queda. Melcior, Gaspar i Baltasar, estaran acompanyats de l’emissària reial i faran un parlament dirigit a tots els nens i nenes calellencs que s’han portat millor que mai en un any atípic i complicat pels més menuts. Ho ha explicat el col·laborador reial Josep Grima.

Farem un acte molt en petit comitè. Amb els reis l’alcaldessa i l’emissària reial. Serà un acte molt breu on l’alcaldessa entregarà la clau perquè els reis puguin repartir per tot Calella els regals i puguin fer bé la seva feina, a més de donar-los un permís de mobilitat que els permeti circular per tot arreu sense restriccions.

Enguany per la covid, durant el tradicional acte d’entrega de la clau no podrà haver-hi pública, però Ràdio Calella TV ho retransmetrà tot en directe a través de la pàgina web i xarxes socials perquè tots els infants i no tan petits puguin veure a Ses Majestats.

La nostra prioritat ha estat sempre la mateixa: que cap infant de Calella es quedi sense veure els reis. Per això, avui, aquells que s’hagin quedat sense veure’ls per diferents situacions i circumstàncies, avui a les 19.45h a través de Ràdio Calella TV els podrà veure.

El risc de contagi de la Covid-19 i les mesures de prevenció han obligat la comitiva reial a no passejar-se amb les carrosses per rebre l’escalf ciutadà i repartir caramels. Malgrat tot, aquesta nit, tornarà a ser una nit màgica.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat