La discoteca Phoenix recorrerà al tancament avançat imposat pel consistori

Fa quatre nits que la discoteca Phoenix abaixa la persiana abans d’hora, des que dijous l’alcalde va signar un decret que els obliga a reduir l’horari d’obertura i tancar dues hores abans del permès per les nombroses queixes veïnals pel soroll dels clients que s’acumulen al carrer, a les portes de la discoteca, i per desordres públics. Amb la mesura han perdut clientela i prestigi asseguren des de la direcció de la discoteca, després de dos anys molt complicats pel sector de l’oci nocturn. Consideren que se’ls està penalitzant per comportaments que passen fora de les seves instal·lacions, i que no hi tenen ni capacitat d’actuació ni responsabilitat. Per això ja han posat el cas en mans dels seus advocats per recórrer la resolució.

Des de la setmana passada aquest local d’oci nocturn tanca a les 3.45 h de diumenge a dijous; i a les 4.45, les nits de divendres, dissabtes i vigílies de festius. Això de moment. A partir del 15 de setembre, haurà de tancar a les 3.00 h i a les 4.00 h, respectivament. Un tancament per decret d’alcaldia que des de la direcció consideren totalment injust, després d’haver proposat diferents alternatives al consistori que permetessin conciliar el descans dels veïns amb la seva activitat.

És totalment injust, diguin el que diguin. Som 11 treballadors que tenim famílies i portem dos anys sense treballar. Hem suggerit moltes mesures a l’Ajuntament i a tot ens han dit que no. No han donat cap alternativa.

Un tancament prematur que, asseguren, els està generant múltiples pèrdues: econòmiques, de clientela i del prestigi amb el qual s’havien fet en els darrers anys.

Molts clients que teníem no venen, perquè tanquem aviat i busquen altres llocs. Una hora menys de feina és una hora menys de clientela i són pèrdues diàries que acumulem. A més, de la mala publicitat que ens està generant tot plegat.

La direcció de la discoteca considera que se’ls està penalitzant per comportaments que passen fora de les seves instal·lacions, i que no hi tenen ni capacitat d’actuació ni responsabilitat. Per això, la seva intenció és recórrer la resolució.

Òbviament, ara actuarem sobre la llei. No podem perdre diners i prestigi. La situació ja està en mans dels nostres advocats que faran tot el que hagin de fer. El que no farem és quedar-nos quiets.

No és la primera vegada que s’adopta una mesura així a Calella també per acabar amb els problemes de convivència veïnal per l’activitat d’oci nocturn. Amb el mateix objectiu, en les últimes setmanes l’Ajuntament ha ordenat precintar els equips de so de dos establiments ubicats a la Riera Capaspre i el carrer Turisme.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.