La Federació de Penyes maresmenca del FC Barcelona obsequia als pacients del Sant Jaume

Com ja és tradicional per aquestes dates, diverses institucions, clubs, associacions o federacions visiten als pacients que malauradament passen les festes nadalenques ingressats en hospitals. L’hospital Sant Jaume de Calella, no ha estat l’excepció i ha rebut la visita de la Federació de Penyes del FC Barcelona del Maresme, els qui han fet una donació al centre sanitari de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva. Una donació que ja van fer l’any passat a la planta de pediatria del Sant Jaume i que enguany l’han fet a l’Hospital Sociosanitari de Calella.

Part de la junta de la Federació del Maresme, el president Manel Flores, el vicepresident, Jaume Tomás i els vocals, Enric Godas i Josep Ramis, han estat els encarregats de fer l’entrega d’un total de 60 bosses amb productes d’higiene personal pels pacients ingressats. També els han obsequiat amb un mocador de coll per a les dones, una bufanda pels homes i bolígrafs i pins del Futbol Club Barcelona.

Eva Diago, cap d’àrea d’Infermeria de l’Hospital, juntament amb les treballadores socials, Glòria Porcar i Laura Molina, han estat les encarregades de recollir la donació. Diago ha agraït els obsequis i va assegurar que els seran de molta utilitat pel dia a dia dels pacients.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *