Montserrat Candini encara el seu tercer mandat com a alcaldessa

Candini ha estat reelegida amb els vots favorables de Junts per Calella (6) i el PSC (2), amb qui compartirà govern municipal. La seva candidatura s’ha imposat a la de Xavier Ponsdomènech al ser la candidata de la llista més votada. Finalment, el regidor de Ciutadans Guillermo Gomís, que desfeia l’empat entre Junts per Calella i PSC i el bloc d’esquerres, s’ha votat a si mateix, facilitant així la relecció de Candini.

No hi ha tasca més digne en la vida política que servir a la teva ciutat. Aquesta és la darrera vegada que em presento i per això el significat és molt especial per a mi”.

Montserrat Candini ha començat emocionada el seu discurs d’investidura donant les gràcies a la família i subratllant que és l’última vegada que es presenta a les eleccions municipals. Candini ha recordat que ha guanyat les quatre eleccions a les que s’ha presentat i ha volgut agraïr el suport de totes les persones que han format part del seu equip durant aquests anys, elogiant també, la feina dels socialistes Josep Torres i Cindy Rando, que repetiran en el seu equip de govern. També ha volgut fer autocrítica.

Si en quelcom hem fallat és resposabilitat meva. I us en demano disculpes. Només meva”.

Candini ha reiterat que les persones continuaran estant al centre de les decisions del seu govern i ha demanat a la resta de forces municipals fer política constructiva.

Fins al 74% dels acords al ple municipal han estat avalats amb amplíssima majoria. Ho poso com a exemple del tarannà sempre dialogant per part nostra”.

El Ple d’investidura ha inclòs la presa de possessió dels 17 regidors i regidores del mandat 2019-2023 i ha acabat amb el torn de paraula de tots els caps de llista.

Guillermo Gomís, Ciutadans

La instem a que cumpleixi tot el que ha dit en la seva campanya pel bé de Calella i a que governi per a tothom, no només per a una part. Nosaltres ens presentàvem perquè pensàvem que podíem ser la opció del canvi. Les matemàtiques no ho han donat, però treballarem per a tots els ciutadans i pel benestar de Calella”.

Núria Freixas, CUP

Volíem ser més. Estem convençudes que tot comença i que en un futur serem moltes més. Les esquerres vam vèncer el bloc de Junts per Calella i el PSC en les últimes eleccions. Ara bé, les majories no s’han donat i la sociovergència governarà Calella 4 anys més. S’ha tornat a repetir el pacte de la vergonya, el pacte del 155. Nosaltres seguirem treballant perquè estimem Calella i la seva població i, sí cal, des de la desobediència civil”.

Josep Torres, PSC

Esperem que aquest nou govern tingui molts encerts. Hem de posar el comptador a zero i pensar en la ciutat. Hem de deixar enrere totes les situacions que ens porten, fins i tot, a dir coses que no pensem. El pacte no estava fet, però sí que ha sigut molt ràpid. No hem fet un pacte de la vergonya. Hem fet un pacte pel treball, l’esoforç i la lleialtat amb els nostres votants”.

Josep Maria Juhé, Calella en Comú

El nostre objectiu era formar un govern d’esquerres. Vaig intentar tenir una reunió amb els socialistes i no va ser possible, cap retret, i vaig tenir també unes reunions amb el senyor Gomís de Ciutadans. No teníem res a negociar, però si teníem molt a parlar de la ciutat. Creiem que podem actuar com a govern també des de l’oposició. Això no exclou intentar arribar a acords estratègics de ciutat amb el conjunt de regidors i regidores d’aquest plenari”.

Xavier Ponsdomènech, ERC

Volem incidir en l’acció de govern i no tenim por d’assumir els diferents reptes que ens trobem pel camí. Malgrat representar 290 vots més que la coalició de Junts per Calella i PSC, encara tenim molta capacitat d’incidència en les polítiques municipals. Creiem que podem exercir aquesta oposició participativa, crítica, constructiva i, alhora, molt exigent”.

 

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *