La Fira Marinera torna dissabte al Passeig Manuel Puigvert

fira marinera web ok

Bijuteria, sabons, roba i complements, i tot tipus de productes artesanals es podran trobar aquest dissabte 14 d’agost a les parades de la Fira Marinera que organitza l’associació Petits Creadors. Funcionarà de deu del matí a nou del vespre al Passeig Manuel Puivert, a tocar del bar rodó.

Per aquesta segona edició de la fira s’ha demanat als paradistes que s’esmercin amb la decoració marinera. Hi haurà més d’una vintena d’expositors, amb alguns productes nous, tal com ha explicat Anna Funtané, presidenta de Petits Creadors.

Estem recalcant als paradistes que posin decoració marinera, que vam trobar-ne a faltar. Vindrà gent nova, de productes que no s’hagin vist abans a Calella. Tindrem alguna parada de sabons més, i també les típiques de bijuteria o roba.

La Fira Marinera estarà oberta de 10 a 21h a la zona del bar rodó, al Passeig Manuel Puigvert. Hi haurà una parada del projecte solidari Pulseras Candela de lluita contra el càncer infantil. La mostra tornarà el dissabte 4 de setembre, en una edició que no estava inicialment prevista.

En farem una tercera edició, que no teníem pensada, perquè l’Ajuntament ens ho ha proposat. El lloc serà el mateix. I l’any que ve, esperem repetir-ho, i cada cop millor.

La Fira Marinera de Petits Creadors està oberta a paradistes i artesans d’arreu, siguin o no associats.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat