La Fundació Miquel Valls anima a participar en la campanya #fesungestperlela

Els professionals de les unitats multidisciplinàries d’ELA i Malaltia Motoneurona dels hospitals de Bellvitge i del Mar participen aquest matí en una jornada conjunta impulsada per la Fundació Catalana d’ELA Miquel Valls, coincidint amb el Dia Mundial de l’Esclerosi Lateral Amiotròfica. L’objectiu és donar visibilitat a la malaltia i actualitzar les àrees d’abordatge, sempre des d’un treball coordinat.

Els professionals asseguren que aquesta és la fórmula més eficaç per al diagnòstic i el tractament de la malaltia, tal com ha manifestat Anna Rigola, responsable de Comunicació de la Fundació Miquel Valls.

Treballar de manera multidisciplinària és l’únic que s’ha comprovat que permet allargar fins any la vida dels afectats. Que puguin ser atesos per unitats com les que hi ha a Bellvitge, l’Hospital del Mar o Sant Pau, que també hi som, és molt important per detectar els símptomes de manera precoç i que rebin tractament també immediatament.

Els responsables de la Fundació Catalana d’ELA Miquel Valls assisteixen aquest matí a la jornada conjunta que se celebra al CaixaFòrum. És una entitat sense ànim de lucre i amb seu a Calella, que treballa en l’atenció i acompanyament dels malalts i els seus familiars. Els ofereix el servei d’atenció psicosocial a domicili, a banda d’impulsar la recerca i la divulgació de la malaltia.

En aquest sentit, Rigola anima a tothom a fer-la visible a les xarxes socials promocionant la campanya Fes un gest per l’ELA.

Animem a tothom que faci un gest per l’ELA i comparteixi la fotografia a les xarxes socials amb l’etiqueta #fesungestperlela.

Calella s’uneix al moviment i avui il·luminarà el Far de color verd.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *