La xifra d’ingressats per Covid és mínima

Segons informa la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, en l’actualització que fa cada primer dijous de mes de les dades Covid, actualment hi ha 8 pacients ingressats per Covid-19 als Hospitals de la corporació, 20 persones menys que l’1 de desembre. Amb tot, s’han comptabilitzat 7 defuncions.

Als hospitals de Calella i Blanes, actualment hi ha 8 pacients ingressats per positiu per coronavirus, 20 menys que fa un mes, per la qual cosa la pressió hospitalària és mínima, segons informa la Corporació de Salut del Maresme i la Selva.

A l’Hospital Comarcal Sant Jaume de Calella s’han registrat 26 ingressos i 20 altes, 12 de les quals ja han estat negatives, però continuen ingressades. S’han comptabilitzat 4 defuncions.

Pel que fa a l’Hospital sociosanitari de Calella, respecte a l’últim recompte, s’han enregistrat 12 ingressos i 23 altes, 22 de les quals han estat d’usuaris que ja han donat negatiu, però continuen al centre, a hores d’ara no hi ha cap cas positiu.

A l’Hospital de Blanes són 20 els casos de Covid que s’han enregistrat i 22 altes, 9 de les quals han estat de pacients que ja han negativitzat, però que continuen ingressats. S’han comptabilitzat 2 defuncions.

En el cas de l’Hospital Asil Sant Jaume, hi va haver 8 casos positius, tots d’ells ja han negativitzat i, per tant, no hi ha cap cas positiu. I a l’hospital sociosanitari de Lloret de Mar, hi ha hagut 29 ingressos i 27 altes, totes elles ja han donat negatiu i s’ha enregistrat 1 defunció.

Actualment, no hi ha cap professional positiu per Covid-19.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *