L’ATSOC prepara una assemblea clau per al seu futur immediat

atsoc

Dissabte 21 de gener hi ha Assemblea General Ordinària de l’ATSOC, l’Associació de Teatre Solidari de Calella. Entre altres punts en l’ordre del dia hi ha la renovació de la junta directiva.

Arran de la posada en escena de «Jesucrist Superstar» el desembre passat, l’entitat ha viscut una empenta important. Això fa que l’actual junta vulgui que s’incorporin a la direcció de l’entitat membres joves i altament actius. Ho comenta el president de l’ATSOC, Ramon de Calassanç: “Un cop acabar «Jesucrist Superstar», veient la bona acollida que havíem tingut, i sobretot veient la quantitat de gent que s’ha sumat al projecte que és l’ATSOC, la junta actual ens vam plantejar que seria bo donar veu i la possibilitat de participar en els projectes futurs a més gent. Vam decidir que seria bo fer una assemblea per renovar junta, més que res per ampliar-la“.

Ramon de Calassanç ha assegurat que dins de l’entitat hi ha molt bon ambient i que hi ha persones que s’han postulat per entrar a la junta. Qui hi entra i qui no hi entra ho acabaran decidint els membres de l’ATSOC a l’assemblea del dia 21.

Un altre punt important que es tractarà a l’assemblea és la propera obra que representarà l’associació. Ramon de Calassanç: “Hi ha diverses propostes sobre la taula que també s’han de decidir en assemblea. Volem consolidar-nos com a associació i fer coses per la ciutat. En parlarem, mirarem què es pot fer i què no, farem pressupostos, mirarem artísticament què s’ha de fer i què necessitem, i llavors decidirem“.

El que tampoc descarten totalment és la possibilitat de repetir «Jesucrist Superstar», però això dependrà de si s’aconsegueix que sigui econòmicament factible tornar-la a fer.

Aquí podeu escoltar l’entrevista sencera a Ramon de Calassanç, emesa a l’Info Vespre

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat