La Guia Michelín recomana anar al restaurant “El Hogar Gallego” de Calella

La guia de restaurants més popular del planeta fa una menció de l’establiment per la seva qualitat i el seu servei. Això ha satisfet als propietaris del restaurant, que ho entenen com un reconeixement a la feina ben feta i a la bona qualitat del peix i marisc que serveixen. De moment no es plantegen aspirar a una estrella, però tampoc hi renuncien.

El cap de cuina del restaurant «El Hogar Gallego» i fill del propietari, Toni Gordillo, ha dit que la menció a la Guia Michelín reconeix la qualitat del producte que ofereixen i el servei que donen. “Creiem que el que ens distingeix és que donem un producte de primera qualitat. I encara que tinguem la fama de car, el producte que oferim val diners, és car, i bo. Intentem donar el millor producte que hi ha. La Guia Michelín ha vist que hi ha alguna cosa aquí darrera. La gent ve, menja bé, surt contenta, ho agraeix, i nosaltres satisfets“.
La fama de restaurant car, Toni Gordillo diu que és injustificada, ja que s’ha de diferenciar entre pagar un preu alt per productes que realment ho valen, i pagar un preu alt per productes que no costen el que es fa pagar per ells. Per explicar-ho gràficament fa un símil culinàri i un de motorístic. “Igual que per una pizza et cobren 10€ i val 50 cèntims, nosaltres per unes gambes que potser a mi em costen 10€ en cobro 12. El marge és molt petit. S’ha de diferenciar el que és car del que val diners. Tu quan et compres un Mercedes, un Porsche o un Ferrari i pagues 100.000€ no dius que és car, dius que te’l compres perquè el cotxe ho val. Ara, si tu compres un Golf o un Clio i pagues 100.000€ llavors si que és car. Jo crec que la comparativa és així“.
Toni Gordillo ha explicat que sempre que entra un client al restaurant se li dóna un aperitiu i se’l fa sentir com a casa, també amb un tracte personal i afable.
Aquí podeu escoltar l’entrevista sencera a Toni Gordillo, emesa a l’Info Vespre
Reproductor d'àudio
…solo hay que provar!
…un cantabrico!!!!!!..,plato insuperable para degustar un marisco de gran calidad.
Toda la razón del mundo Toni., di que si…. Doy fe de ello y viva la olla mágica… Abrazos y saludos!!!!