La Guia Michelín recomana anar al restaurant “El Hogar Gallego” de Calella

el-hogar-gallego

La guia de restaurants més popular del planeta fa una menció de l’establiment per la seva qualitat i el seu servei. Això ha satisfet als propietaris del restaurant, que ho entenen com un reconeixement a la feina ben feta i a la bona qualitat del peix i marisc que serveixen. De moment no es plantegen aspirar a una estrella, però tampoc hi renuncien.

jsb_3638-1024x557El cap de cuina del restaurant «El Hogar Gallego» i fill del propietari, Toni Gordillo, ha dit que la menció a la Guia Michelín reconeix la qualitat del producte que ofereixen i el servei que donen. “Creiem que el que ens distingeix és que donem un producte de primera qualitat. I encara que tinguem la fama de car, el producte que oferim val diners, és car, i bo. Intentem donar el millor producte que hi ha. La Guia Michelín ha vist que hi ha alguna cosa aquí darrera. La gent ve, menja bé, surt contenta, ho agraeix, i nosaltres satisfets“.

15La fama de restaurant car, Toni Gordillo diu que és injustificada, ja que s’ha de diferenciar entre pagar un preu alt per productes que realment ho valen, i pagar un preu alt per productes que no costen el que es fa pagar per ells. Per explicar-ho gràficament fa un símil culinàri i un de motorístic. “Igual que per una pizza et cobren 10€ i val 50 cèntims, nosaltres per unes gambes que potser a mi em costen 10€ en cobro 12. El marge és molt petit. S’ha de diferenciar el que és car del que val diners.  Tu quan et compres un Mercedes, un Porsche o un Ferrari i pagues 100.000€ no dius que és car, dius que te’l compres perquè el cotxe ho val. Ara, si tu compres un Golf o un Clio i pagues 100.000€ llavors si que és car. Jo crec que la comparativa és així“.

Toni Gordillo ha explicat que sempre que entra un client al restaurant se li dóna un aperitiu i se’l fa sentir com a casa, també amb un tracte personal i afable.

Aquí podeu escoltar l’entrevista sencera a Toni Gordillo, emesa a l’Info Vespre

 

Compartir

Potser t'interessa

2 Respostes

  1. Jordi escrigué:

    …solo hay que provar!
    …un cantabrico!!!!!!..,plato insuperable para degustar un marisco de gran calidad.

  2. Salva escrigué:

    Toda la razón del mundo Toni., di que si…. Doy fe de ello y viva la olla mágica… Abrazos y saludos!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *