Calella Jove estrena un grup d’entrenament

Calella Jove impulsa un grup d’entrenament a l’aire lliure. Es reuneixen des d’aquest dimarts i ho faran cada setmana, entre les 17 i les 18 h. Les places són limitades i fa falta inscripció prèvia.

L’Organització Mundial de la Salut recomana trenta minuts d’activitat física moderada durant cinc dies a la setmana per tal de mantenir un bon estat de salut. A Calella, des de l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament ha impulsat un grup d’entrenament a l’aire lliure per a tots els joves que tenen ganes de fer una mica d’esport. Es reuneixen cada dimarts entre les 17 i les 18 h. Ho fan des d’aquesta setmana, i busquen a joves que s’hi vulguin apuntar.

El punt de trobada és a l’Espai Jove de Can Saleta, al C/ Sant Jaume. Les places són limitades i fa falta inscripció prèvia. Es pot contactar a través d’Instagram, a @calellajove, per telèfon al 663 34 87 17 o bé al correu electrònic aj035.joventut@calella.cat.

A més del grup d’entrenament cada dimarts, els dilluns hi ha la tarda jove, un espai confidencial i gratuït sense cita prèvia en què l’equip de llevadores del CAP assessora sobre temes relacionats amb la sexualitat. També el quart dimecres de cada mes s’hi ofereix la Rula, el Servei intermunicipal d’atenció i prevenció d’usos de drogues i pantalles. De fet, aquest servei, mancomunat amb Palafolls, Tordera i Malgrat de Mar, ha impartit 184 cursos de prevenció a les addiccions durant el primer any.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *