La il·lusió del Nadal, a totes les cases de Calella

Creu Roja de l’Alt Maresme posa en marxa la campanya de recollida de joguines per Nadal. Compta amb la col·laboració d’establiments comercials i entitats com el CF Calella, que tenen les caixes de l’oenagé on es poden deixar els jocs i les joguines que després es repartiran entre les famílies en situació de vulnerabilitat. També l’Ajuntament de Calella ha anunciat que muntarà carpes a l’espai públic. Aquesta és una de les iniciatives solidàries tradicionals de l’època nadalenca i que garanteix que la il·lusió del Nadal, del Cagatió i dels Reis, arriba a totes les cases.

Cap nen sense joguina és una de les campanyes més emblemàtiques que impulsa la Creu Roja. L’objectiu és que a totes les cases amb infants es pugui mantenir la màgia del Cagatió o de la Nit de Reis, sigui quina sigui la seva situació socioeconòmica. Es demana que tothom que pugui hi col·labori fent donacions de joguines i jocs que han de ser nous i fomentar l’esperit cooperatiu, tal com ha ha explicat Pilar Monter, de Creu Roja de l’Alt Maresme.

La gent de Calella pot donar joguines no sexistes i no bèl·liques, jocs de taula cooperatius, llibres… I han de ser joguines noves.

Aquest passat cap de setmana, la botiga de joguines Don Dino del carrer Església ha obert les portes als voluntaris de Creu Roja de l’Alt Maresme per dur-hi a terme la campanya. També es farà recollida totes les tardes d’aquesta setmana, de 17.30 a 20.30h al Camp de Futbol de Mar, durant els entrenaments del CF Calella, que és una de les entitats que sempre hi col·labora. A partir d’aquest pròxim cap de setmana, l’Ajuntament de Calella té previst instal·lar carpes a l’espai públic i habilitar equipaments municipals per portar-hi els jocs i les joguines.

El repartiment es farà des del local de Creu Roja del carrer Jovara, a les famílies que derivin els Serveis Socials municipals. Serà a l’estil d’una botiga, on es podrà escollir el regal més adequat per al nen o nena.

Muntarem una botiga, on hi haurà les joguines classificades per edat. Deixarem entrar als pares perquè escullin les joguines que més s’adiu al nen o nena.

Des de Creu Roja de l’Alt Maresme es fa una crida a tots els calellencs i calellenques perquè col·laborim amb la campanya fent una donació, en la mesura del que puguin, comprenent com està impactant la crisi del coronavirus en moltes economies familiars.

En els últims anys, Cap nen sense joguina ha arribat a més d’una setantena de famílies de Calella.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *