“La mano invisible” o el retrat de la precarietat laboral, avui al Calella Film Festival

LA_MANO_INVISIBLE

La pel·lícula, dirigida per David Macián i basada en la novel·la homònima de d’Isaac Roca, retrata l’explotació laboral de la classe treballadora. Ho fa amb una nau d’un polígon industrial com a escenari i els seus onze treballadors com a protagonistes. La temàtica social entra també a la secció competitiva de llargmetratges Low Bugdet del Calella Film Festival.

Un manobre, un carnisser, una cosidora, una teleoperadora, un cambrer i un mosso de magatzem, són les feines sobre les quals posa l’accent aquesta pel·lícula d’estètica neorrealista. La mano invisible es projectarà aquest vespre al Teatre de la Sala Mozart (20.00h) i el seu director, David Macián, hi assistirà.

Per a la jornada de divendres, el festival ha programat altres dues projeccions dins el Cicle Rosebud.

el_ciudadano_ilustre

Ciudadano ilustre explica la història d’un consagrat escriptor argentí, premiat amb el Nobel de Literatura, que atén a la petició de l’alcalde del seu poble natal per tornar a casa i ser rebut amb tots els honors. El veterà actor argentí Oscar Martínez interpreta l’escriptor Daniel Mantovani en aquesta comèdia dramàtica dirigida per Gastón Duprat i Mariano Cohn, premiada amb l’Espiga de Plata del Festival de Valladolid a la millor pel·lícula i amb el Goya 2017 a la millor pel·lícula iberoamericana. La projecció serà al Teatre de la Sala Mozart, a les 17.30h.

THE_HANDMAIDEN

La doncella (The handmaiden), premi del Públic al Festival de Sitges, ha estat una de les seleccionades per l’organització com a una de les millors produccions de l’any. Una pertorbadora història d’amor lèsbic, ambientat a la Corea del 1930, amb una estètica exquisida. Un drama d’època que explica la relació que neix entre una jove criada que està al servei d’una poderosa família japonesa, i els seus membres: una noia i el seu tiet. Una perla cinematogràfica que es projectarà a les deu de la nit al Teatre de la Sala Mozart.

“Trolls”, avui al Beach Festival

La pel·lícula d’animació de Dreamworks és la proposta de cinema a la fresca per aquest divendres a la nit.trolls

Una comèdia musical en 3D que es va estrenar la tardor passada als cinemes i que ha estat tot un èxit a taquilla. Els protagonistes són els trolls, unes petites criatures màgiques i alegres que viuen en un món de cupcakes. La seva vida canvia quan el seu líder Poppy s’embarca en una missió de rescat que els portarà a descobrir coses fins llavors inimaginables.

Proposta de cinema familiar a la Platja Gran (22.00h) per entrar amb bon ritme i amb un somriure al cap de setmana.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat