La marxa per demanar més seguretat a Calella es desmarca d’interessos polítics

carlos camus00000000

Un dels promotors de la manifestació per reclamar més seguretat ha assegurat que la convocatòria es fa al marge de qualsevol tipus d’ideologia política. En una intervenció al programa La Ciutat, Carlos Camus ha explicat que la seva única intenció és sortir al carrer per dir “prou” a l’augment de robatoris i d’inseguretat a Calella. D’aquesta manera es desmarquen de qualsevol ideologia o interès polític que hi pugui haver en relació amb la iniciativa que va sortir de la reunió d’un grup de ciutadans, dissabte passat al Passeig de Mar. Així ho alertava l’alcaldessa, Montserrat Candini, que va dir que hi ha moviments de l’extrema dreta que volen convertir el problema que s’ha suscitat a La Bruna en un element de crispació social.

Carlos Camus, el veí que ha estat fent els tràmits per formalitzar la convocatòria de manifestació d’aquest dissabte, ha assegurat que s’oposaran a qui vulgui instrumentalitzar políticament la preocupació que els porta a sortir al carrer.

Si veig a algú amb una bandera política, seré el primer que li demani que deixi la marxa. No s’està organitzant per cap partit polític. Només volem la unió de Calella, la no violència i per dir prou als robatoris.

Tant és així que plantegen l’acció de protesta com una marxa de to familiar, que pugui recórrer Calella per demostrar la unió contra la violència.

Carlos Camus ha dit que no es va negar la participació de ningú a la reunió de dissabte passat i que va ser a posteriori, quan van publicar-se’n les imatges, quan va tenir coneixement que hi van participar persones vinculades a a l’extrema dreta de VOX.

Sigui com sigui, no està clar del tot que la marxa es pugui fer aquest dissabte. Tot fa pensar que s’haurà d’ajornar una setmana.

Avui m’han de confirmar perquè sembla que s’haurà de canviar pel dia 8. La manifestació es va pensar sense saber que s’havia de comunicar, indicar els carrers per on passar, que s’havia de nomenar un responsable. Ara m’ha sobrepassat i vaig pensar que millor fer-la bé, tranquil·lament i pacífica.

Estava previst que la marxa arrenqués de la Plaça Catalunya i acabés a la Plaça de l’Ajuntament.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat