Marta Pascal presenta de manera oficial el PDeCAT de Calella

La coordinadora general del PDeCAT, Marta Pascal, ha visitat la nostra ciutat aquest dissabte, en plena Festa Major de Sant Quirze i Santa Julita, per presentar de manera oficial el Partit Demòcrata Europeu Català de Calella. Pascal ha participat en un vermut popular a la plaça de l’Església.

Pascal, que ha participat en un vermut popular a la plaça de l’Església, ha fet referència al sector del turisme com un punt important per a l‘economia productiva local. Ha posat en valor el fet que, segons ella, Calella treballa per tenir un model turístic sostenible i respectuós també amb la gent que viu a la ciutat: “En aquesta ciutat sabeu que teniu un model propi, que heu donat la benvinguda als turistes, que sabeu que sense turisme la prosperitat de la ciutat falla però que no voleu un model de turisme qualsevol, que voleu benestar pels ciutadans. Que voleu que la gent que visqui aquí s’hi senti bé. Aquest model també l’assumeix el PDECAT i li posem rostre a nivell nacional”. 

En clau de partit, Marta Pascal ha resumit els tres eixos que marquen l’ideari del PDeCAT que són la llibertat, el servei a les persones i un punt de referència dins el món globalitzat. Un ideari que queda reflectit al logotip del partit: “El PDeCAT vol ser de totes totes el partit de les persones. El president Puigdemont va dir que al logotip hi veia un estel de la llibertat, i efectivament, també ho podem veure. Volem ser el partit que defensi i faci possible la llibertat del país. I nosaltres per no ser menys vam dir que vèiem una altra cosa. Un asterisc, allò que ser un punt concret enmig de molts. Quan es llegeix un llibre o un article si hi ha un asterisc anem a mirar què hi diu, a buscar la referència al peu de pàgina”.

Per la seva banda, l’alcaldessa de Calella, Montserrat Candini, va destacar la feina que el PDeCAT fa des de l’Ajuntament per generar llocs de feina i impulsar l’economia productiva de la ciutat per donar oportunitats a tothom: “El PDCAT de la nostra ciutat treballa per fer una ciutat pròspera socialment, amb capacitat de generar l’economia productiva perquè sempre la millor política social és aquella que és capaç de generar llocs de feina. Amb aquesta vocació treballem el dia a dia”.

Marta Pascal va estar acompanyada de diferents membres del PdeCAT, entre ells el president local del PDeCAT, Marc Buch i l’alcaldessa Candini.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *