La millora de l’Hospital de Calella subjecta al futur Pla d’Inversions de Salut

Imatge d'arxiu

L’alcaldessa de Calella assegura que defensarà la necessitat d’inversió al centre hospitalari calellenc perquè pateix “un infrafinançament de fa molts anys”. Montserrat Candini, que és portaveu de Junts pel Sí a la Comissió de Salut del Parlament, ha exposat però que s’hauria de condicionar als resultats del Pla d’Inversions en equipaments sanitaris que, amb una visió global i integral de país, marcarà les prioritats i el cronograma del 2017 al 2030.

“Seguiré lluitant perquè l’Hospital de Calella tingui actualitzades les seves inversions, perquè és un centre que pateix un infrafinaçament de fa molts anys. Ara bé, des d’un punt de vista de política sanitària al conjunt del país, no em quedaria amb una inversió o amb una altra, sinó amb l’exercici integral de fer un pla d’inversions 2017-2030 que identifiqui les actuacions segons la seva urgència, el cost i la viabilitat de cadascuna d’elles”, ha dit Candini en una entrevista a l’Info Migdia de Ràdio Calella TV.

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva, gestora de l’Hospital Sant Jaume de Calella, ha rebut l’encàrrec de definir en un Pla Funcional les mancances i necessitats estructurals que té el centre, del qual en resultarà el llistat d’actuacions i el detall d’inversions a realitzar.

A finals de juliol, l’alcaldessa va informar haver mantingut una reunió amb el conseller de Salut, Toni Comín, per abordar justament aquesta qüestió.

A continuació podeu escoltar l’entrevista íntegra amb l’alcaldessa Montserrat Candini.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *