La Nit de l’Empresariat de la FAGEM recupera la presencialitat

La Federació d’Associacions i Gremis Empresarials del Maresme ja té els finalistes als Premis FAGEM d’aquest any. Els guardonats es donaran a conèixer demà durant la Nit de l’Empresariat en una gala al Teatre Monumental de Mataró, que aplegarà prop de 200 personalitats del món empresarial, econòmic i institucional de la comarca. Aquests premis arriben aquest any a la seva catorzena edició amb l’objectiu de donar visibilitat al teixit empresarial i reconèixer als joves emprenedors, les dones empresàries i les empreses que fomentin la igualtat.

La 14a Nit de l’Empresariat distingirà a quatre empreses de la comarca. En concret es donarà un premi a una empresa que destaqui quan a generació d’ocupació, inversió, innovació i internacionalització i hagi contribuït al desenvolupament socioeconòmic del territori. També es donaran tres mencions al Jove Empresari menor de 41 anys; la Dona Empresària; i al Foment de la Igualtat. Ara, el jurat format per membres del Consell Executiu de la FAGEM, ha fet una tria per categoria i demà donaran a conèixer els guanyadors. La presidenta de la Fagem, Rosa Moré, s’ha mostrat molt satisfeta amb la gran acollida que ha tingut la nova edició dels premis.

Estem molt contents perquè s’han presentat moltes empreses en cadascuna de les categories. Malauradament només podem escollir tres finalistes i d’aquí en sortirà l’empresa guanyadora que donarem a conèixer durant el transcurs de la gala.

La presidenta de la FAGEM, Rosa Moré, també ha explicat que l’acte és una molt bona oportunitat perquè les empreses maresmenques estableixin connexions i per retre homenatge al teixit empresarial de la comarca, ara, castigat per la covid.

Aprofitem molt aquestes trobades per connexions, ara fa molt que no ens veiem i serà una manera de trobar-nos i contactar. És un acte senzill, però molt maco i fet amb el cor. A més, la clau de tot, és que realcem els empresaris de la comarca i al Maresme.

A la gala hi assistiran unes 200 persones entre empresaris i institucions, com alcaldes de la comarca, representants del Consell Comarcal i diputats al Parlament de Catalunya.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *