Una moto, regal estrella de les Quines de la UEHC

Foto d'arxiu
Foto d'arxiu

La UEHC recupera les Quines nadalenques, que tornen a la Fàbrica Llobet-Guri amb tres sessions de tarda i una quarta d’especial, a la nit, en què els assistents podran emportar-se una moto de 125cc. És el regal estrella d’un esdeveniment que s’ha convertit en imprescindible del Nadal per a molts calellencs i calellenques, vinculats o no a l’entitat esportiva. Guardeu-vos les dates: 12, 19 i 26 de desembre, i la nit del 7 de gener.

Per accedir a les Quines, caldrà que tots els assistents presentin el certificat Covid de vacunació o acreditar un negatiu en la prova de detecció PCR.

Està tot previst perquè la festa sigui segura per a tots els calellencs i calellenques que esperen amb ganes aquest esdeveniment que, segons el president del club, Andrés Garcia, és un dels imprescindibles del Nadal a Calella.

Més que les quines de la UEHC ja són les de Calella. És un esdeveniment que tothom espera, un acte social plenament consolidat durant l’època de Nadal. Ho portem fent des del 2011 i cada cop donem regals millors. Animo a tothom que vingui.

Per l’especial del 7 de gener –la Quina Nit– hi haurà el regal estrella d’una moto de 125cc. El preu del cartró serà de 15 euros i els socis i sòcies de la UEHC podran gaudir de diversos avantatges.

A través de les xarxes socials del club s’anirà informant de les novetats per a l’edició del 2021 de les Quines de Nadal.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *