La Penya Solera premiarà Alexia Putellas amb el primer Memorial Joan Juan Tresserras

La davantera i segona capitana del Barça femení, Alexia Putellas, rebrà el primer Memorial Joan Juan Tresserras que ha instaurat la Penya Solera Barcelonista de Calella per reconèixer i donar rellevància al futbol femení del club blaugrana. La previsió és entregar-lo a la tardor, juntament amb el Memorial Mario Munt al jugador del Barça B amb més projecció. L’escollit aquest any per sumar-se a la llista que va estrenar Andrés Iniesta és el davanter Ansu Fati.

Joan Juan Tresserras va ser un dels directius de la Penya Solera Barcelonista de Calella que va deixar petjada en l’entitat i se l’ha volgut recordar instaurant un reconeixement que, sota el seu nom, premiï la millor jugadora del Barça femení. El primer guardó s’entregarà a la jugadora catalana Alexia Putellas. “Ha fet una temporada fabulosa”, ha assegurat el president de la Solera, Isidre Argelés en declaracions a Ràdio Calella TV.

L’afició de la Solera pel futbol femení ve de lluny, i així ho ha volgut posar de relleu Argelés. Ha explicat que assisteixen als partits del Barça femení i que, fins i tot, van dedicar-li un dels estands de la Fira de Calella i l’Alt Maresme.

L’any 2014 vam dedicar l’estand al futbol femení i, per això, vam omplir-lo de fotografies de les nostres jugadores. No és d’ara que tenim afició i seguim el Barça femení, portem anys d’avantatge als que demanen valorar l’esport.

Putellas inaugurarà la llista de jugadores premiades amb el Memorial Joan Juan Tresserres; com va fer-ho Andrés Iniesta en el cas del Memorial Mario Munt, dedicat al jugador del Barça B amb millor projecció. La Penya Solera Barcelonista de Calella ha decidit entregar-lo a un dels jugadors que han estat revelació de la temporada per les seves actuacions amb el filial però també per les participacions, amb exhibició inclosa, que ha tingut amb el primer equip. És Ansu Fati, i sembla que el seu nom, en aquesta divuitena edició del memorial estava cantat.

Entenem que és el jugador del filial que té més futur. Sí, tothom parla d’ell, però nosaltres ens basem amb el que ha fet sobre el camp a l’hora de prendre la decisió.

La previsió és fer l’entrega dels dos reconeixement a finals d’any, entre setembre i octubre; amb el dubte de l’assistència dels premiats, i no per culpa de la crisi sanitària.

El que sí s’ha hagut d’ajornar pel context actual són les celebracions de l’aniversari de la Penya Solera Barcelonista de Calella: la revetlla al Passeig Manuel Puigvert i el dinar de germanor que se celebra de forma bianual i que es trasllada al 2021.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *