Xevi Gómez, director del festival Arts d’Estiu: ”El públic ens ha posat les coses molt fàcils”

El concert de la banda gironina Sopa de Cabra i una nit de portes obertes amb música de Dj han posat el punt i final aquest cap de setmana a la desfilada d’artistes que aquest mes d’agost han passat per l’escenari del festival Arts d’Estiu a Pineda de Mar. Una edició concentrada en un parell de setmanes que el 3 d’agost inauguraven els catalans Estopa i que han seguit artistes de la talla de Sergio Dalma, Ara Malikian, Amaral o Miguel Poveda, entre d’altres.

14.000 persones han passat per l’auditori a peu de platja on s’han celebrat els concerts que s’han saldat amb el 92% de les entrades venudes. Ara toca fer balanç i desmuntar el gran escenari i la zona del Village per on han passat 11.000 persones a sopar, prendre una copa o comprar alguna cosa a les parades del Market que al llarg de les dues setmanes s’han instal·lat al recinte. Xevi Gómez és el director del festival.

Molt contents per l’energia que es respirava al Village. Tothom en tenia moltes ganes i una mica el que senties es que ja tocava i que la gent tenia moltes ganes de gaudir. A part d’aquestes 14.000 entrades que hem venut, han passat 11.000 persones per Village comprant la seva entrada per venir a gaudir d’aquesta restauració i Market. Han passat 25.000 persones al llarg d’aquests 12 dies. Més que contents.

25.000 persones no ha estat un repte fàcil tenint en compte que la celebració d’enguany ha coincidit amb el pic de la 5na onada de la pandèmia de la Covid. Des de l’organització agraeixen la conscienciació de totes les persones que en algun moment han passat pel recinte, que ha facilitat molt la feina dels voluntaris que en tot moment han vetllat pel bon funcionament del festival.

Tot i la dificultat que porta fer un festival en pandèmia i amb aquesta 5na onada, estem molt contents de l’organització, dels voluntaris, però també de la gent que ha vingut i el sensible que ha estat amb això; si en algun moment s’ha hagut de cridar l’atenció a algú, no hem tingut cap problema, per tant estem molt contents de l’actitud sobretot del públic assistent que ha vingut tant a l’auditori com al Village; ens han posat les coses mol fàcils i per tant estem molt contents.

La primavera d’aquest any l’organització anunciava que la continuïtat de l’Arts d’Estiu es faria sota el braç de la promotora musical The Project amb qui el festival ja havia col·laborat en anteriors ocasions. Així ho decidia l’assemblea del Centre Cultural i Recreatiu de Pineda que li va cedir els drets de gestió.

Ja fa molts anys que co-produim sense ser oficial. És una empresa on ens coneixem tots molt, on tenim una relació de fa temps i coneixien molt bé el producte de l’Arts. Per nosaltres és molt engrescador tenir un partner al costat amb aquest volum, amb el que treballarem com a mínim al llarg de tres edicions que tenim previstes amb ells, la qual cosa ens fa aspirar a seguir creixent en aquest espai que ens ha sorprès molt a tots perquè és molt ample i donava molta tranquil·litat. Pot acollir molta més gent que la d’aquest any.

En quan a l’aparcament, Xavi Gómez admet el problemes propis d’un festival que concentra centenars de persones a la mateixa hora buscant un lloc per poder deixar el cotxe, i celebra que molts s’hi hagin acostat tot fent un passeig. Des de l’organització ja pensen en l’edició número 11 de l’Arts d’Estiu que de ben segur tornarà a portar a casa nostra alguns dels artistes més aclamats del moment.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *