La Policia Local de Calella celebra el seu dia amb una jornada de portes obertes a la comissaria

Aquest diumenge 13 d’octubre es farà una jornada de portes obertes a la Policia Local de Calella per apropar el cos i donar a conèixer la seva tasca al conjunt de la ciutadania. Durant el matí es podrà fer una visita guiada per les instal·lacions policials i també es treuran els vehicles de la flota a la Plaça Muriel Casals perquè els més petits puguin pujar-hi. Aquest és el nou format de la tradicional Festa de la Policia, que mantindrà però a porta tancada l’acte més protocolari i oficial en que es fa l’entrega de reconeixements i mencions als agents que hagin tingut actuacions destacades.

El tinent d’Alcaldia i responsable de Seguretat, Josep Torres, ho ha explicat en declaracions a Ràdio Calella TV.

Aprofitem que hem de fer el Dia de la Policia i canviem el format. Serà unes portes obertes perquè la ciutadania pugui conèixer la comissaria i com funciona, també molt enfocat a la mainada perquè puguin veure i pujar als cotxes. I després, en una segona part del matí, farem el lliurament de mencions als agents, que és el que s’ha fet sempre el Dia de la Policia.

Segons Torres, aquest nou aire que se li vol donar a la Festa de la Policia busca aproximar el cos a la ciutadania i donar a conèixer l’ampli ventall de serveis que presta.

A vegades tenim la imatge que la Policia Local serveix per posar multes, i no és això. Fa auxili, ajuda a la gent, informa… I tot això és el que ha d’arribar (…) Tenim un cos amable i efectiu, però no sé si la ciutadania ho sap. Volem que la gent ho pugui conèixer de primera mà.

El tinent d’Alcaldia de Seguretat ha posat de relleu l’alt grau de compromís i de responsabilitat dels agents del cos policial local. En relació al conflicte laboral que va destapar UGT, Torres ha manifestat que el Govern està disposat a mantenir el diàleg amb els representants sindicals.

Tot el que són temes laborals i de relacions professionals, estem oberts a continuar parlant per arribar a acords. És normal dins de la relació entre les regidories amb qualsevol departament de l’Ajuntament. Estem oberts a rebre qualsevol suggerència o queixa, vehicular-les i solucionar-les, totes les que es poden.

Torres ha indicat que, en termes de seguretat, l’estiu s’ha superat “força bé” malgrat la complexitat que hi ha hagut perquè “no s’ha pogut articular tot el que es considerava necessari”.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.