La Policia Local i la Brigada Municipal, en alerta per la previsió de pluges intenses i vent a les properes hores

preparatius-pluges

Protecció Civil manté activat en fase de prealerta el Pla Inuncat davant la possibilitat de pluges abundants i intenses a molts punts del territori a partir d’aquesta tarda i vespre.

El tinent d’alcaldia de Seguretat, Albert Torrent, ha explicat a Ràdio Calella Televisió que la Policia Local té activat el protocol de vigilància i seguretat a la zona de la riera Capaspre i també al carrer Anselm Clavé, un dels punts més conflictius en casos de pluges abundants ja que queda col·lapsat: “Tenim a totes les patrulles i la brigada en alerta. La policia prepara el dispositiu a la riera i també al carrer Anselm Clavé que quan hi ha pluja intensa li costa absorbir tota l’aigua que s’acumula. Durant unes hores, poques, es queda el carrer col·lapsat”. 

Segons Albert Torrent, avui hi ha una quinzena de persones, entre agents de la Policia Local i de la Brigada Municipal, en alerta per evitar situacions d’emergència davant les intenses pluges que s’esperen. En cas de necessitat, aquesta dotació de personal es pot ampliar fins a 6 persones més.

El tinent d’alcaldia de Seguretat de l’Ajuntament de Calella recomana evitar l’ús del vehicle i els desplaçaments durant els moments en què la pluja sigui més intensa ja que, a banda de crear problemes de mobilitat, es posa en perill la pròpia vida: “El que crea més problemes és quan algú intenta creuar un lloc on hi ha molta aigua i se li queda parat al mig de l’aigua. Això genera molts problemes de mobilitat perquè talla la circulació i posa en perill la vida. En moments de pluja intensa s’hauria d’evitar la circulació”. 

Protecció Civil també ha activitat en fase de prealerta el pla Procicat pel fort vent previst a tot el litoral i prelitoral de Barcelona. Davant d’això, Torrent també recomana evitar passejar per llocs on hi hagi elements que puguin caure quan les ràfegues de vent siguin més fortes.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat