La presentació dels equips del CF Calella serà aquest diumenge al Camp de Mar

El CF Calella farà la fotografia oficial dels seus equips per a la temporada 2019-2020 aquest diumenge al Camp de Mar. Serà abans del partit de lliga de Tercera Catalana que disputarà el sènior, també a la instal·lació costanera. El vicepresident de l’entitat, David Garcia, ha convidat a tots els calellencs a assistir a l’acte, que començarà a les 10.30h.

Garcia ha assegurat en declaracions al programa La Ciutat que des del club es treballa per créixer tant a nivell esportiu com social.

Seguim en la línia de l’any passat, potser tenim algun jugador més. Estem rondant els 220, començant per l’escoleta fins al primer equip. A nivell social, treballem perquè el club estigui més implicat amb el poble i a l’inversa.

El CF Calella preveu que hauran de traslladar la seva activitat a La Muntanyeta per culpa dels impediments que està posant Costes a la renovació de la concessió de la instal·lació costanera. De fet, està prevista la substitució de la gespa natural per una artificial o mixta, que permetrà fer-hi els entrenaments i els partits oficials. David Garcia ha assegurat que des del club ho veuen amb bons ulls.

Aquesta setmana hem estat parlant amb el regidor d’Esports, Marc Buch, perquè a l’espera de licitar-se l’any que ve s’executaran les obres a la Muntanyeta i l’esperança és que comencem la pròxima temporada a les instal·lacions noves. Aquest és el projecte, és el que voldria l’Ajuntament i el club estaria encantat. Suposo que l’atletisme també.

Garcia ha aclarit que està assumint provisionalment les funcions de la presidència, a l’espera que el juny es convoquin les eleccions per escollir la nova junta directiva del CF Calella. Ha dit que personalment té la intenció de seguir implicat amb el club però sense confirmar si liderarà alguna candidatura.

El que és encara president, Jordi Tubert, per temes personals i particulars no exerceix el càrrec, va decidir fer un pas al costat fins que el juny hi hagi noves eleccions. Jo com a vicepresident em toca assumir aquestes funcions (…) Amb el CF Calella continuaré però no sé amb quin càrrec perquè encara queda per les eleccions i s’haurà de veure què passa.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.