La presidenta de l’Aula d’Extensió Universitària explica la seva candidatura a Defensora de la Ciutadania

Imatge d'arxiu

Sílvia López s’ofereix a fer de pont entre la ciutadania i l’administració amb el compromís de vetllar per la resolució de tots els assumptes que li arribin a les mans. És l’impulsora de l’entitat que fomenta el coneixement i l’enriquiment cultural entre les persones adultes, amb un èxit constatable en totes les sessions que celebra, i l’any 2016 va ser proclamada Premi Ciutat de Calella. En una entrevista a Ràdio Calella TV també ha explicat perquè va presentar-se a la convocatòria per ser escollida la primera Defensora de la Ciutadania de Calella.

És una de les cinc persones que han presentat candidatura. Sílvia López posa de relleu la importància d’aquesta figura i del fet que la ciutadania li pugui reconèixer el seu paper neutral i transparent.

“És important que la ciutadania tingui una persona neutral, entre cometes, que no pertanyi a l’administració. El fet que sigui una tasca sense cobrar et dona una gran llibertat, no estàs sotmès a cap pressió. Sempre he estat molt en contacte amb la gent, he rebut molt, i penso que pot ser una manera de tornar-ho”, ha comentat.

I aquest és un dels motius pels quals va presentar candidatura, animada pel seu entorn més proper. La presidenta de l’Aula d’Extensió Universitària de Calella també s’ha compromès a ser una Defensora de la Ciutadania resolutiva i eficaç.

“El que jo aportaria segur és el compromís de vetllar perquè l’expedient que arribés a l’oficina tingués resolució, positiva o negativa, la que sigui; però el compromís de vetllar fins el final perquè tingui resposta (…) que la gent sàpiga que es vetllarà com si fos per un mateix”, ha dit.

L’Ajuntament de Calella ha informat que es constituirà una comissió de seguiment per avaluar que els cinc candidats compleixen amb els requisits de la convocatòria. L’alcaldessa obrirà consultes amb partits polítics i el Consell Municipal de Participació, i elevarà la proposta de designació al Ple Municipal del pròxim mes de febrer.

Els candidats són, a més de Sílvia López, Josep Barri, Emili Pérez, Montserrat Vinyals i Georgina Gras.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *