L’Hospital de Calella torna a restringir les visites als pacients ingressats

hospital

Des d’aquest dissabte la Corporació de Salut del Maresme i la Selva torna a reduir el seu horari de visites pels pacients no Covid ingressats als seus centres hospitalaris. La mesura arriba coincidint amb l’augment de contagis i el repunt d’ingressos per Covid que han experimentat els hospitals de l’ens sanitari. Així doncs, ara només es permet l’entrada d’un acompanyant una hora al matí de 13 a 14 i també en una hora de la tarda de 19 a 20 h. Es recomana que aquesta persona sigui sempre la mateixa.

Els acompanyants hauran de portar en tot moment posada la mascareta, a ser possible quirúrgica, i s’hauran de rentar les mans a l’entrada del centre amb solució hidroalcohòlica i fer-ho de forma freqüent durant l’estada utilitzant els dispensadors que hi ha repartits en diferents punts del centre. En la mesura del possible, també es recomana restringir l’entrada a l’hospital a les persones no vacunades, per reduir els riscos dels pacients ingressats.

La nova reducció d’horari arriba acompanyada d’una altra mesura. I és que a partir de demà tampoc es permetrà l’accés als acompanyants dels usuaris del servei d’Urgències i de la unitat polivalent d’observació de l’Hospital de Calella. Només es permetrà l’entrada d’un familiar en situacions excepcionals i serà valorat pels professionals sanitaris.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat