La primera “motxilla amfíbia” ha nascut a Calella

El calellenc James Manresa ha dissenyat i patentat la primera motxilla amfíbia del món per tal de viatjar en aigües obertes durant més d’un dia. L’ha batejat com a Freesowl i d’aquí ben poc comença una campanya de micromecenatge per poder produir unes 300 unitats. La Freesowl ha sigut una idea de Manresa que, aficionat a nedar en aigües obertes, ha dissenyat aquesta motxilla amb capacitat de 50 litres per portar menjar, beure, roba i, fins i tot, carregar els dispositius electrònics.

La Freesowl és una motxilla única en el món i l’ha patentat el calellenc James Manresa. Aficionat a nedar en aigües obertes, Manresa ha dissenyat aquesta motxilla que serveix per poder transportar diferents estris i elements de manera segura a l’aigua. Té una capacitat de 50 litres per tal de portar menjar, beure i també per carregar dispositius electrònics i, el més important a mar: el GPS.

Manresa ha presentat la Freesowl a LA CIUTAT, on explica que la motxilla li permet ser independent i fer travessies, ja que d’aquesta manera no es necessita el suport de cap embarcació. La descriu com a una motxilla amfíbia, perquè és còmode per portar tant per l’aigua com per terra.

Les motxilles es fan a partir d’una impressora 3D, amb la tècnica de rotomoldeig. Cada Freesowl té un cost de fabricació aproximat de 1.200 euros, un elevat cost econòmic, i encara més quan se’n fan poques. Manresa té previst començar una campanya de micromecenatge per tal de produir la primera sèrie de 300 motxilles amb aquestes característiques. Necessita recaptar uns 150- 200 mil euros i confia en les aportacions internacionals.

La campanya va enfocada a tots aquells que vulguin adquirir una Freesowl, ja que durant aquest temps podran fer-ho a un preu més baix. De moment, els interessats es poden inscriure a freesowl.com.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *