[VÍDEO] La Processó del Silenci i la Llum aplega centenars de persones

Aquest Divendres Sant s’han celebrat els tradicionals actes religiosos a la nostra ciutat. S’ha començat al matí amb el Viacrucis, i han continuat a la tarda amb la celebració de La Passió. Ja al vespre s’ha iniciat la Processó del Silenci i de la Llum.

La processó ha sortit puntualment a dos quarts de nou de l’Església Parroquial Santa Maria i Sant Nicolau i ha transcorregut pels carrers Romaní, Església, Batlle, Jovara, Colón, Riera, Plaça de l’Ajuntament i l’Església i a finalitzat a un quart de dotze de la nit.

La processó estava formada per gairebé un centenar de persones, membres de les confraries de la Mare de Déu i la del Sant Sepulcre, a qui van acompanyar els timbalers que marcaven el pas.

Obria la processó un encenser amb un petit crucifix, quatre armats i després els diferents passos recuperats: el Petó de Judes, el Crist a la Creu, el Crist Jacent i la Dolorosa.

Representació política a la Processó

politics processó00000000Al darrera de la Dolorosa, li seguien autoritats locals, amb l’alcaldessa Montserrat Candini i el regidor Adjunt a l’Alcaldia, Marc Buch, que acompanyaven al responsable de la parròquia, mossèn Cinto Busquet. Al darrer ple municipal, el grup d’ICV va demanarque no hi hagués representació institucional durant l’acte religiós de la processó.

Una de les novetats d’enguany ha estat la participació de la banda de l’Escola de Música Can Llobet que anava tancant la Processó.

A continuació podeu recuperar l’inici de la processó del Silenci i la Llum

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *