La sortida del Team Calella tensa fins a l’extrem les seves relacions amb l’ajuntament

Foto: JP
Foto: JP

El trasllat de l’antic Team Calella Triathlon, ara Trirelay, a Pineda de Mar no està sent gens plàcid, almenys pel que fa a les relacions que el club manté encara amb l’Ajuntament de Calella per l’ús de les instal·lacions esportives municipals. Es limiten als entrenaments que fa l’escola de triatló a la zona esportiva de La Muntanyeta. El conflicte va saltar a la llum pública, ahir, quan el regidor d’ERC, Xavier Casillanis, va demanar al Govern local que es faciliti l’accés dels petits esportistes a les hores que s’havia convingut. El tinent d’Alcaldia d’Esports, Xavier Arnijas, va exposar llavors que se’ls havia notificat el canvi en un dels dies, el dissabte i una hora més tard de l’habitual; però que el club havia obviat la seva instrucció. Fins al punt, que van fer-hi presència els agents de la Policia Local per identificar-los.

En la seva interpel·lació al Govern Municipal, Xavier Casillanis, va recordar que el canvi de seu social del Trirelay encara no s’ha oficialitzat i que, per tant, encara són una entitat esportiva de Calella. Per evitar situacions desagradables com les de dissabte passat, el regidor republicà va demanar flexibilitat a l’executiu.

“Demanem que es trobi una solució i es facilitin les coses a un equip que ha estat referent a la ciutat, que va posar el seu gra de sorra quan van aparèixer les triatlons a Calella. Molts dels nens que en formen part son famílies vinculades a la ciutat, amb fills que practiquen l’esport, i que volen promocionar-lo aquí i a la comarca”
, va manifestar Casillanis.

En resposta a això, el tinent d’Alcaldia d’Esports va explicar que l’Ajuntament de Calella segueix col·laborant amb el Trirelay: li ha cedit fins ara i li cedirà elements de senyalització per a les pròximes proves esportives que celebrarà a Pineda de Mar. Arnijas va dir que en el procés de la seva de Calella s’ha demanat al club que deixi el local d’emmagatzematge que tenia al Camp de Futbol de Mar i que ajusti els horaris d’entrenament de l’escola per a una bona gestió global de les instal·lacions municipals. En aquest sentit, va retreure que no facin cas de les noves instruccions i hagin tirat pel dret.

“Tot aquest conflicte, i dic conflicte perquè no han volgut acceptar la notificació iu la Policia va haver-hi d’anar i tampoc van voler identificar-se, van haver de fer-ho d’ofici; no entenem ben bé a què juguen. Se’ls està facilitant tot i per part seva no hi ha cap mena de voluntat d’acceptar la generositat que està tenint l’Ajuntament de Calella”, va lamentar Arnijas.

Els socis del Trirelay van aprovar per assemblea, el novembre passat, el seu canvi de nom -van deixar de portar el nom de Calella, on es va fundar- i el trasllat del club a Pineda de Mar, on ara s’entrenen.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *