La sortida jove al Water World, al complet

Les activitats lúdiques que organitza l’àrea de Joventut per aquest estiu estan sent un èxit d’assistència. La pròxima serà una sortida al parc aqüàtic Water World de Lloret de Mar, aquest divendres, i s’han cobert totes les places disponibles.

S’enfila la recta final de la programació de sortides lúdiques que ha organitzat l’àrea de Joventut de l’Ajuntament de Calella. Queden tres propostes, tal com ha comentat la dinamitzadora de l’Espai Jove, Vanessa De Leon.

Ara mateix la sortida del divendres a Water World ja està completa, som 32. Som bastants i penso que anirà molt bé. (…) El 13 d’agost anem a Jalpí Aventura i el 23 d’agost anem al Rancho Bonanza.

Les incripcions per a les dues últimes activitats es poden fer a les dependències municipal de la Fàbrica Llobet-Guri, de dilluns a divendres (16 a 18h). La sortida al Jalpí Aventura té un preu de 12 euros que inclou l’entrada i el transport; la sortida al Rancho Bonança costa 10 euros.

El passat divendres, i en el marc d’aquesta programació, 14 joves de Calella van fer una visita al Far. Van poder participar en un concurs de fotografies.

Ho feien per parelles, els guanyadors són en Gibert i la Núria. Aquesta setmana sortirà la foto a l’Instagram de Calella Jove i podreu veure la foto guanyadora.

A la fotografia guanyadora és un paisatge amb les Torretes de fons.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *