Obert el Parc de les Veles

parc_veles2

El parc de les veles s’ha obert aquesta tarda un cop finalitzada la primera fase de les obres. Abans de la Inauguració de la Fira de Calella i l’Alt Maresme les autoritats han fet una passejada per celebrar l’obertura.

L’empresa Dream Medio Ambiente ha estat l’encarregada de finalitzar el projecte de remodelació de l’espai que ocupaven les antigues pistes d’atletisme per convertir-lo en una zona de lleure i de passeig d’ambient mariner. Les obres van quedar aturades el passat mes de maig perquè l’adjudicatària va fer fallida amb els últims treballs pendents d’executar.

L’actuació ha consistit en la millora integral de la zona compresa entre el Cementiri Vell i el Camp de Futbol de Mar, a primera línia de platja, dins el sector d’especial protecció mediambiental que regula Costes i que anteriorment estava ocupada per les pistes d’atletisme. Un espai de 3.321 metres quadrats on s’ha arranjat un passeig, pavimentat amb llambordes que enllacen el final del passeig de Manuel Puigvert amb el revolt del costat del cementiri.

El Parc de les veles és ja una nova zona verda amb jocs infantils amb temàtica marinera i una àrea de fonts de terra per jugar i refrescar-se.

Queda pendent una segona fase de l’obra que afecta la zona marítima i que, per tant, requereix els permisos corresponents de la Direcció General de Costes, que l’Ajuntament va sol·licitar fa més d’un any. Aquesta segona fase consistirà en la instal·lació d’una gran zona de jocs infantils d’aventura, així com noves plantacions.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat