La taxa d’atur a Calella baixa fins al 20’06%, un pèl per sobre la mitjana comarcal

A Calella hi ha actualment 1.491 persones sense feina. Aquesta xifra, corresponent al mes de gener del 2016, indica un petit descens respecte a les dades de l’atur del mes de desembre, i un descens més notable si es compara amb la xifra del gener de l’any 2015.

Al gener ha disminuït en 9 persones el nombre d’aturats a Calella respecte  al desembre del 2015, cosa que en percentatges significa un lleu descens del 0’6%. Si ens fixem en la variació interanual el canvi és més significatiu, ja que ara fa un any hi havia 123 persones més sense feina que no pas ara. Això vol dir que l’atur ha baixat un 7’62% respecte a la situació d’ara fa un any. I la taxa actual a Calella es del 20’06%.

La nostra ciutat és un dels quatre pobles del Maresme que té, molt just, la taxa a d’atur per sobre de la mitjana comarcal, que és del 20%.

A la comarca la situació reflecteix que el Maresme ha començat l’any amb un augment de l’atur. En el conjunt de la comarca tenim 162 persones aturades més que al desembre. Aquest increment es concentra en el col·lectiu femení i en el sector serveis.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *