La televisió central de Xina està cobrint aquests dies l’Ironman 70.3 Barcelona

Concretament és el canal esportiu CCTV-5. Un equip del canal aquest divendres ha fet un tour per instal·lacions esportives de Calella i llocs emblemàtics. La primera parada ha estat al Far, i allà els han explicat els detalls que fan de Calella una ciutat ideal per practicar-hi esport i fer una vida sana.

La marca Ironman, fins ara nordamericana, ha passat a mans xineses, i això ha despertat interès per aquest triatló al gegant asiàtic. Per això han vingut a Calella la tècnica i càmera Weng Xiaomeng i la periodista Li Hanyuan.

Marxaran de Calella diumenge, i ja tenen data pel proper viatge a la ciutat: per finals de setembre i principis d’octubre per gravar l’Ironman.

La Televisió Central de Xina, és el grup públic de televisió a la República Popular de la Xina i una de les majors empreses de comunicació a Àsia. L’empresa depèn directament del Consell d’Estat de la República Popular de la Xina. L’oferta de CCVTV comprèn 20 canals nacionals i internacionals, que es poden sintonitzar en obert, per cable, satèl·lit i en línia. L’emissora principal és la generalista CCTV-1, fundada el 2 de setembre de 1958, que emet una programació basada en ficció, informatius i entreteniment.

Hem parlat amb la redactora, Li Hanyuan, gràcies a la traducció del director del Centre de Promoció de l’Agència catalana de Turisme a la Xina, Antoni Li. Aquesta ha estat la nostra conversa des del Far de Calella, en la qual ha començat explicant-nos la importància mediàtica del seu canal de TV.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *