Fins a 10.000 euros de subvenció per als joves que posin en marxa un negoci

El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies ha obert una línia d’ajuts per afavorir l’autoocupació dels joves d’entre 18 i 29 anys, que siguin autònoms i estiguin inscrits al programa de Garantia juvenil. Els beneficiaris poden accedir a un ajut màxim de 10.000 euros, de tal manera que es garanteixen uns ingressos mínims a l’inici de l’activitat econòmica. El Servei d’Emprenedoria del Consell Comarcal del Maresme tramita les sol·licituds, que es poden presentar fins l’1 d’octubre.

L’ajut consisteix en l’atorgament d’una subvenció d’un import fix que s’estableix en funció dels mesos que el jove porta donat d’alta de manera ininterrompuda en el règim de la Seguretat Social de treballadors autònoms. Dels 6.429 euros que poden percebre els qui acumulen 8 mesos, als 10.000 euros pels que han complert l’any.

Per ser beneficiari d’aquest ajut cal estar inscrit al programa de Garantia juvenil i haver-se donat d’alta d’autònoms a partir de l’1 d’octubre del 2018. Les peticions es poden presentar fins l’1 d’octubre del 2019, i es van resolent en el termini màxim d’un mes.

Els joves del Maresme que tenen entre 18 i 29 anys que compleixin els requisits i vulguin tramitar la subvenció o formular qualsevol consulta poden adreçar-se al Servei d’Emprenedoria del Consell Comarcal del Maresme. El telèfon és el 93 693 14 50.

El programa d’ajuts compta amb el cofinançament del Fons Social Europeu.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *