La tinent d’Alcaldia d’Educació explica els motius que els va portar a proposar el nom d’escola El Far

I que serà una de les opcions que podrà votar la comunitat educativa del Salicrú el pròxim dia 27, juntament amb la d’escola Mar Blava. La tinent d’Alcaldia d’Educació, Núria Parella, ha argumentat que el far és un dels símbols de la ciutat i que antigament, a la nova ubicació de l’escola, la Fàbrica Llobet, es teixia gènere de punt que es comercialitzava sota la marca El Faro.

Són declaracions de Núria Parella en una entrevista a l’Info Migdia.

Pensem que el far és el símbol arquitectònic que més defineix el perfil de la ciutat i una cosa que els nens quan arriben veuen el far i ja saben que arriben a Calella. També vam pensar que tot el gènere de punt que es fabricava a la fàbrica era sota el nom comercial d’El Faro i ens va semblar que estava bé, perquè al projecte arquitectònic vam demanar que es conservés alguna cosa de record de que això havia estat una fàbrica i vam pensar que també estaria bé tenir un record de la fàbrica al nom. També hem pensat que els fars són guies que guiaran els nens a l’escola per camins segurs i ferms.

Parella també ha explicat que al logotip del centre hi apareix un far i ha afirmat que, d’aquesta manera, es conserva l’essència de l’escola.

Un dels motius pels quals també penso que està bé El Far és perquè el logo de l’escola fins ara té un far i se que es va parlar de conservar l’essència de l’escola doncs hem pensat que era una manera.

Parella ha confirmat que un cop s’entreguin les notes s’organitzarà l’acte d’inauguració del centre, que començarà el curs 2018-2019 amb el nou nom.

L’any que ve ja començarà aquest nou nom. S’haurà de parlar ara que acaba el curs, perquè a les escoles aquests dies són de molta activitat, ara quan passi tota l’entrega d’informes i tancar tot el curs que pels mestres són uns dies de molta feina, començarem a organitzar un acte oficial d’inauguració. Quan passin aquests dies ho parlarem tant amb l’equip directiu com el claustre com l’AMPA per organitzar una bona inauguració de cara al setembre amb el nom nou.

La tinent d’Alcaldia d’Educació ha subratllat que és el Consell Escolar qui ha proposat els dos noms i que tindrà dret a vot tota la comunitat educativa, que inclou el claustre de professors, els pares i mares dels alumnes i el personal d’administració i serveis.

A continuació podeu recuperar l’entrevista íntegra a la tinent d’Alcaldia d’Educació, Núria Parella.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *