La tramuntana arriba a Calella

La jornada de fort vent està produint algunes afectacions a Calella. Bufa tramuntana a l’Alt Maresme. A Calella s’han arribat als 74 km/h. Des de la Policia Local s’ha activat l’alerta per fortes ventades i estat del mar. Es demana prudència a l’hora de sortir al carrer i moderar la velocitat al circular per la carretera.

Durant la jornada d’avui s’han registrat fins al moment 4 incidències, però cap amb afectacions greus. La que ha deixat la imatge de la jornada ha sigut la gespa penjant al Carrer Turisme. Ha volat des d’un terrat perquè estava mal col·locada. També la Policia Local ha hagut d’intervenir al carrer Església perquè havien caigut unes llums de Nadal i a Sant Jaume perquè els contenidors s’havien desplaçat a causa del vent. Al carrer Joan Fuster s’ha actuat per una possible caiguda d’un vidre d’una balconada, però no ha afectat ni a persones ni a vehicles.

Fins aquest migdia hi ha hagut fortes ventades de tramuntana a l’Alt Maresme. A Calella, amb dades del Meteomar, s’ha arribat als 74 km/h. El màxim registrat ha sigut a Sant Cebrià de Vallalta, que ha arribat als 105 km/h.

Es demana molta precaució, evitar sortir al carrer i assegurar tots els objectes que puguin volar, sobretot dels balcons i terrats. A més, els desplaçaments s’han de limitar a imprescindibles. Fins a les set de la tarda, el telèfon d’emergències del 112 ha registrat 23 trucades relacionades amb el fort vent al Maresme. El Gironès és la comarca en què més trucades s’han fet.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *