La UEH Calella guanya al Molins amb una gran defensa

La Ueh Calella ha guanyat al Molins de Rei 30-28. El partit ha començat molt igualat, però una estirada calellenca, ha fet que els nostres es posessin amb un màxim avantatge de 6 gols, 14-8, al minut 20. Però en aquest moment ha arribat la reacció dels visitants que han escurçat les diferències fins als 18-17 amb el que s’ha arribat a la mitja part.

A la represa el marcador ha seguit molt igualat. Els darrers 10 minuts els dos equips han tingut mínims avantatges. Però els calellencs, amb una gran actitud defensiva, han acabat sumant dos punts importantíssims per acabar aquesta primera fase entre els tres primers.
Remarcar l’ajuda desde la graderia dels aficionats de la UEHC, reforçada pel grup d’animació de la Crew que han arribat després de veure guanyar el CF Calella a Arenys.