La UEH Calella guanya un partit molt complicat

La UEH Calella ha guanyat 29-27 contra el Garbí de Palafrugell. El partit ha començat amb els dos equips molt igualats. Els primers en agafar avantatge han estat els gironins. A l’equador de la primera part guanyaven 6-10. A partir d’aquí ha arribat la reacció dels nostres que, amb un parcial de 8-4, han aconseguit empatar el partit a 14 a la mitja part.

Durant els primers deu minuts de la segona part ha seguit la igualtat en el marcador. En aquest moment els nostres han pogut agafar una avantatge de dos gols que, més tard, han estat de tres. Diferències que la UEHC ha sabut aguantar fins el final.

Destacar les deu aturades del Victor Tejada, algunes d’elles en moments claus del partit, i els 6 gols d’Albert Itchart, màxim golejador del seu equip en aquest partit, el cap de setmana del seu aniversari.