La Unió Esportiva Handbol Calella empata a Vilamajor i suma quatre jornades sense perdre

Després d’un mal inici de temporada, i tot i les múltiples lesions, l’UEHC està agafant velocitat de creuer. Els nostres han empatat a la pista del Vilamajor i es col·loquen a sis punts del líder, el Terrassa, i a cinc del Gavà, segon classificat.
El partit a la pista del Vilamajor ha estat molt igualat. El marcador ha tingut moltes alternatives. En els darrers minuts de la primera part els locals han agafat un petit avantatge, 13-12.
A la represa, els nostres han reaccionat i a falta de cinc minuts pel final guanyaven de dos gols 22-24. En aquests minuts finals, però, el marcador s’ha tornat a ajustar fins el definitiu 26-26.