La vacuna de la grip s’administrarà a la Cooperativa l’Amistat

vacuna grip

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva ha habilitat nous punts de vacunació de la grip per evitar aglomeracions als CAP i evitar el risc de contagi. Només la població infantil i els pacients que ja tenen una cita presencial o telefònica programada podran fer-ho al centre de salut. En el cas de Calella, la resta haurà d’acudir a la Cooperativa l’Amistat. La campanya antigripal del 2020 comença aquest dijous 15 d’octubre i s’adreça als majors de 65 anys i als malalts crònics que poden tenir complicacions si agafen el virus.

El nou context de pandèmia introdueix canvis en l’habitual desenvolupament de la campanya de vacunacions de la grip, que impulsa l’Agència de Salut Pública i arrenca aquest dijous 15 d’octubre. Per tal d’evitar les visites als Centres d’Atenció Primària, que és on s’administren, enguany s’habilitaran nous punts de vacunació fora de les instal·lacions sanitàries.

En el cas de Calella, s’ha escollit la Cooperativa l’Amistat, que estarà operativa a partir del 22 d’octubre. Els professionals d’atenció primària hi vacunaran de la grip tres dies a la setmana –dimarts, dijous i divendres- les persones que hagin demanat cita prèvia trucant al a partir 671 067 009. Un cop allà, s’hauran d’identificar amb la targeta sanitària o el DNI. L’espai estarà senyalitzat amb la cartelleria de la campanya de la grip 2020-21 i caldrà seguir en tot moment les recomanacions sanitàries de respectar la distància, rentar-se les mans i portar la mascareta.

Al CAP de Calella només s’administrarà la vacuna als pacients que tinguin cita presencial o telefònica programada per algun altre motiu; i la totalitat de la població infantil.

Campanya antigripal condicionada per la incertesa de la Covid-19

L’Agència de Salut Pública de Catalunya es fixa com a objectiu augmentar la cobertura vacunal del personal sanitari i sociosanitari, la gent gran –preferentment a partir dels 65 anys– i persones amb condicions de risc. Per aquesta campanya s’han adquirit un total de 1.450.000 dosis de vacunes.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat