El casal d’estiu municipal obrirà inscripcions l’1 de juny

CASAL D'ESTIU

Si el pla desescalada segueix avançant segons el previst, el casal municipal de Calella tornarà un any més però amb certs canvis adaptats a la nova normalitat generada per la Covid-19. Si la situació sanitària ho permet, començarà el 22 de juny a les instal·lacions de l’escola La Minerva i s’allargarà fins a la primera setmana de setembre. Enguany presenta novetats i és que hi haurà més monitors, es faran grups reduïts amb un màxim de 10 infants i es dedicarà una hora i mitja cada dia a fer classes de repàs.

El casal l’organitza l’ajuntament de Calella però el gestiona un any més l’empresa Rocam Aventures. El seu responsable, Martí Barrera, ha explicat que enguany, a diferència d’altres anys, disposaran de tota l’escola La Minerva, cosa que els permetrà garantir la separació entre grups. A més, es faran grups de convivència, on hi haurà un màxim de 10 infants amb únic monitor que sempre serà el mateix.

Tots ens veiem capaços de complir amb les directrius que marca la Generalitat. Tindrem grups reduïts amb un monitor únic per cada grup. A més, altres anys només disposàvem de tres aules de l’escola i aquest any disposem de totes les instal·lacions del centre perquè com tindrem més grups hem de poder garantir la separació.

Una de les altres principals novetats d’enguany, és que per complementar la tasca socioeducativa es dedicarà una hora i mitja al dia a fer classes de repàs. Una iniciativa que ajudarà als infants a reprendre el fil pel curs escolar vinent.

Aquest any introduïm una novetat; les classes re repàs. Ho farem al matí i hi dedicarem una hora i mitja. Més que res perquè al setembre es puguin adaptar bé al curs escolar, perquè porten ja tres mesos fent classes des de casa.

El casal d’estiu està adreçat a nens i nenes de 3 fins a 12 anys. Començarà l’última setmana de juny i funcionaran fins a la primera de setembre. Les famílies poden inscriure als nens per setmanes o quinzenes, segons les seves necessitats, en horari de matí, tarda, o tot el dia. L’horari de matí és de les 9 h a les 13 h, i de tarda, de 16 a 19 h. A partir del pròxim 1 de juny ja es podran fer les inscripcions de manera presencial a les oficines de Rocam Aventures.

Pel que fa a la possibilitat de seguir deixant els nens i nenes en horari de menjador (13 a 16) portant-se la carmanyola, de moment queda en l’aire a l’espera de conèixer nous protocols.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *