La zona blava entra en funcionament a part del sector turístic

Aquest 1 d’abril s’ha començat a aplicar el servei d’estacionament regulat als carrers del Mar, Turisme i Passeig de les Roques, entre Riera Capaspre i carrer del Mar. Fins el 15 de juny, aquest sector conegut com a Turisme Sud funcionarà amb les mateixes tarifes i horaris que a la resta de la ciutat.

Des d’aquest divendres, cal pagar la zona blava per aparcar als carrers del Mar i Turisme i al Passeig les Roques, en el tram entre la riera Capaspre i el carrer del Mar. La regulació de l’estacionament entra en vigor seguint les mateixes tarifes i horaris que a la resta de la ciutat. S’haurà de treure el tiquet per deixar-hi el cotxe tots els dies excepte diumenges i festius (de 9.00h a 14.00h i de 16.00 h a 20.00h).

A partir del 15 de juny, entrarà en vigor la zona blava d’estiu, amb tarifes i horaris específics segons el sector. S’aplicarà a Turisme Sud, però també l’àmbit que queda per sobre la riera Capaspre (Turisme Nord) i al voltant dels Toyca.

Entre els mesos de juliol i agost, passaran a ser de pagament diari, sense excepció, el tram del Passeig de les Roques i l’aparcament de Les Palmeres, de 9.00h a 22.00h.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *