L’AECC-Catalunya organitza la primera edició de la marxa maresmenca contra el càncer

El diumenge 5 de maig es farà la primera edició de la cursa AECC Maresme en Marxa Contra el Càncer, de cinc quilòmetres de distància, que es podrà realitzar corrent o caminant amb l’objectiu de recaptar fons per lluitar contra la malaltia i ajudar als pacients i als familiars. Es disputarà a Canet de Mar, amb sortida a les deu del matí des del Passeig Marítim. Abans, els participants podran participar en una classe de zumba.

La cursa solidària pretén convertir-se en una cita anual perquè tots els maresmencs posin el seu granet de sorra en la lluita contar el càncer. Serà de 5 quilòmetres de distància, amb un recorregut apte per a tothom, amb sortida des del passeig marítim de Canet de Mar.

Els diners recaptats aniran destinats íntegrament a la recerca oncològica. La coordinadora del punt comarcal de l’Associació Espanyola Contra el Càncer, Sílvia Pérez, ha explicat que financen actuacions en l’àmbit de la prevenció, la investigació científica i el suport a malalts i familiars.

Gràcies a la recerca es milloren els tractaments i augmenta el percentatge de supervivència. I el tercer pilar és de suport a malalts i familiars: fem atenció psicolòica i ajuda social. Tots els serveis són gratuïts i per això fem aquest tipus d’activitats per nodrir l’entitat de recursos.

Aquesta serà la primera edició de l’AECC en Marxa Contra el Càncer al Maresme i la idea és que en futures edicions itineri per d’altres poblacions de la comarca.

Seria bonic perquè arribariem a més persones, encara que és la cursa del Maresme i tothom pot venir a Canet de Mar. Si cada any canvien de població protagonista anirem estenent la conscienciació contra el càncer.

Les inscripcions es poden fer fins divendres 3 de maig a través de la web ticketea.com. El preu és de 8 euros per als adults, i 5 euros per als menors de 12 anys. Les cinquanta primeres inscripcions gaudiran d’un obsequi. L’organització aspira a reunir mig miler de persones en aquesta primera edició de la cursa que tindrà lloc el 5 de maig.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *