Guillermo Gomis (alcaldable Cs): “Volem prioritzar la convivència”

Guillermo Gomis, l’alcaldable de Ciutadans a les eleccions municipals a Calella, posa com a prioritat al seu programa la convivència a la ciutat. Gomis afirma que l’actual Govern Municipal no escolta als ciutadans, és partidista, poc transparent i només governa per als independentistes. El candidat de Cs també ha posat sobre la taula propostes per atreure més turistes a Calella, recuperant el visitant nacional o obrint noves zones de restauració al Passeig Manuel Puigvert.

L’alcaldable de la formació taronja posa l’accent en la necessitat que els calellencs no independentistes se sentin representats pel govern municipal. Gomis afirma que a Calella hi ha un problema de convivència.

No escolta, és partidista i a sobre no és transparent. No hi ha cap partit constitucionalista que es preocupi pels ciutadans que no són independentistes. El Partit Socialista de Calella que governa amb el PDeCAT no ha fet res per als ciutadans no independentistas, el partit Popular tampoc. Afecta a la convivència. Aquí hi ha famílies que estan barallats entre ells perquè no tenen les mateixes idees

En l’àmbit econòmic, Gomis ha parlat de propostes pel que fa al turisme i al comerç. Tot i no voler detallar les seves propostes a l’espera de la presentació del programa electoral el dia 11 de maig, el candidat de Cs ha parlat d’incentivar el retorn del turisme nacional i desestacionalitzar el turisme.
En aquest sentit, ha posat sobre la taula la necessitat de convertir el Passeig Manuel Puigvert en una font d’ingressos per a la ciutat obrint-se a la possibilitat d’ubicar-hi zones d’oci i restauració.

Hi hauria la possibilitat de crear zones d’oci. Una zona de bars i restauració per a menjar, gastronòmica. I les guinguetes de la platja perquè hi han fet una inversió molt important, igual a alguns dels empresaris o restauradors que hi ha se’ls pot donar la opció que puguin explotar una part del Passeig

Un altra de les zones que preocupen a Ciutadans a Calella és el carrer Jovara. Gomis afirma que està deixat i mal il·luminat i proposa promocionar-lo i convertir-lo en un eix de centralitat per a la ciutat per reobrir els locals de la zona.

És promocionar-lo. Com? doncs amb esdeveniments, desplaçar o derivar esdeveniments que es fan a altres llocs, centralitzar-ho tot. Nosaltres el tema del carrer Jovara i la quantitat de locals que hi ha buits, el mal estat… Entenem que ens hauriem de reunir amb els propietaris o amb l’associació perquè ens diguin quin és el motiu pel qual porten tant de temps tancats sense poder llogar-los

Pel que fa a grans esdeveniments a Calella com La Volta Ciclista i l’ Ironman, Gomis s’ ha mostrat partidari de mantenir-los després de revisar els convenis.
Amb el que no està d’acord Ciutadans és amb el projecte del pàquing 2 de l’Hospital on hi haurà un supermercat ALDI i la possibilitat de fer una ampliació d’aquest equipament.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *