L’Ajuntament celebra aquesta tarda una sessió ordinària del Ple Municipal

ple-extraordinari00000000

Aquesta tarda se celebrarà la sessió posposada del Ple Municipal, que l’alcaldessa de Calella havia convocat inicialment per dilluns. S’hi presenten dues mocions, una d’elles relativa a l’actualitat política nacional i per exigir la llibertat dels presidents de l’ANC i d’Òmnium Cultural. És iniciativa dels grups municipals del PdeCAT, ERC i la CUP, que també tenen previst presentar, per la via d’urgència, una moció de rebuig a l’aplicació de l’article 155 de la Constitució Espanyola que, amb la seva aprovació al Senat, suposarà la intervenció de les institucions catalanes en uns termes que encara no s’han acabat de concretar del tot.

L’altre moció, a instàncies dels grups municipals d’ICV i la CUP, demana la creació d’un protocol d’actuació per a les demandes d’empadronament a Calella.

La sessió ordinària del Ple Municipal d’octubre debatrà sobre la proposta de modificació de les ordenances fiscals per al 2018. Tal i com va avançar Ràdio Calella TV, una dels canvis anirà dirigit a bonificar l’impost de circulació per als titulars de “vehicles ecològics”, amb descomptes que van del 50 al 75%. Igualment, s’elevarà al plenari la proposta de modificació del rebut de l’aigua, únicament, per adaptar la tarifa relativa als consums domèstics.

En l’àrea de Política Social, es presenta a aprovació la delegació de la competència municipal del Servei d’Atenció Domiciliària al Consell Comarcal del Maresme. I en l’àmbit de Política d’Habitatge, l’aprovació definitiva del Pla Local d’Habitatge de Calella.

Altres qüestions que marcaran la sessió política a l’Ajuntament de Calella són el Reglament de Participació i la creació del Consell de Ciutat, i l’aprovació del compte general de la Corporació –Ajuntament i empreses municipals– del passat exercici del 2016.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat