La UEH Calella perd 27-25 a la pista del líder, la Salle Bonanova

La UEH Calella va perdre ahir el primer partit dels dos que disputarà aquest cap de setmana contra el líder de la classificació de la Lliga catalana, la Salle Bonanova, per 27 gols a 25.

Els calellencs, sent conscients de la dificultat del partit, van sortir al camp molt concentrats i motivats i, tot i les baixes, van fer un bon partit.

En una primera part molt igualada, ja que cap dels dos equips aconseguia escapar-se per endavant en el marcador, ambdós equips van arribar al descans amb el marcador a 13.

Gairebé durant tota la segona part l’equip calellenc va estar per endavant en el marcador però a falta de 10 minuts per al final del partit, els barcelonins van empatar el marcador. Finalment, una sèrie d’errades encadenades de la UEHC van beneficiar a l’equip rival arribant a la fi del partit amb el marcador 27-25.

Avui diumenge a les 18:00 h, la Unió Esportiva Handbol Calella es tornarà a enfrontar a la Salle Bonanova al pavelló del Parc Dalmau. El partit es podrà seguir en directe a través de Ràdio Calella TV.