L’Ajuntament celebra avui sessió plenària ordinària

Ple_General

De la resta de punts que es debatran a la sessió plenària d’avui dilluns destaca també el dictamen per a la modificació de la plantilla de funcionaris i l’acord d’aplicació al personal de l’ajuntament dels permisos que preveu la llei 10/2015 de l’11 de setembre. Encara en l’àmbit de Recursos Interns, Hisenda i Especial de Comptes, l’Ajuntament també abordarà el dictamen per a la Sala de Govern del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya de la proposta de nomenament del Jutge de Pau de Calella i el seu substitut.

En l’àrea de Territori destaca el dictamen de resolució de les al·legacions presentades a l’acord de l’aprovació inicial de l’Ordenança municipal reguladora d’establiments destinats a clubs de consumidors de substàncies que puguin generar dependència i aprovació definitiva de la mateixa.

Pel que fa a les mocions, el ple d’aquest vespre debatrà una que presenta el grup municipal de Convergència Democràtica de Catalunya de rebuig a la suspensió de la Conselleria d’Afers Exteriors.

El ple el podreu seguir en directe per Ràdio Calella i Calellatv.cat a partir de les 18:30h.

 

 

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat